One roepie sir

Namasté Foundation


Namasté Foundation

Chances, changes for the women and children of Nepal

Nadat wij de moed hadden verzameld onze zekerheden in Nederland los te laten en onze dromen werkelijk te gaan beleven, trokken wij de wijde wereld in. In Nepal verloren wij ons hart aan de prachtige mensen, het overweldigende natuurschoon en ook de schrijnende armoede. Uit dit alles is een parel voortgekomen: de Namaste Foundation. Met een niet te stoppen passie werken wij samen aan een beter leven voor kansarme kinderen en vrouwen in Nepal.

‘Give a man a fish and you feed him for a day.
Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.’

Onze projecten zijn er op gericht de mensen dat eerste opstapje te geven waarmee ze zelf weer aan een toekomst kunnen bouwen. Dit doen wij door kinderen te voorzien van scholing en door vrouwen te helpen hun eigen onderneming te starten of op te leiden in het maken van handwerk, zoals glaskunst. Een zelf verdiende toekomst dus! Dat is waar wij heilig in geloven en waar we nu – twee jaar later – verbluffende resultaten van hebben mogen zien. De voldoening die dit geeft is moeilijk in woorden te vatten. Maar het gebrek dat wij hieraan ervoeren in ons Westerse bestaan vol kansen, mogelijkheden, geld en welvaart drijft ons om op een duurzame manier iets terug geven aan deze wereld en de mensen die dat zo hard nodig hebben. Steunt u ons in onze missie?

Carijn, Margriet, Hilde

Bekijk hier ons korte filmpje

www.namastefoundation.nl
Bank 13.29.81.645
KvK 34340534 ANBI


Wilde Ganzen en NCDO
Met subsidie van Wilde Ganzen en NCDO bouwen wij een Women Empowerment Centre. Uw donatie wordt verdubbeld als u deze stort op rekening 40 000 van Wilde Ganzen o.v.v. ‘Namaste Foundation’. Het programma Kleinschalige Plaatselijke Activiteiten (KPA) van NCDO is tot stand gekomen met financiering van de minister van ontwikkelingssamenwerking.